Esabros Isabella

1991-03-11 -- 2004-12-09

Nikki 13,5 år                     

Nikki 2,5 år 

 Stamtavla

Tillbaka till Minnessidan

1:a pris i Lyd II

Godkänd Lägreklass/spår

1 Ökl 4 Skl

Nikki har varit familjens bustroll och ordningspolis! Hon har alltid haft något på gång och hade en del hyss för sig fortfarande, trots sin höga ålder! Nikki fyllde tretton år mars 2004 men var still going strong, med den äldre damens privilegier så klart! Nikki var en duktig spårhund och hon fick ett spår lite då och då på äldre dagar och det uppskattades! Nikkie har tävlats i både spår och lydnad och gjort det bra. De sista åren fick hon korta träningspass med husse och det tyckte hon var väldigt roligt.

Nikki har också varit på några utställningar när hon var yngre. En gångs skulle hon vara med i Göteborg och var väldigt fin i pälsen, det var bara det att Nikki tyckte det var så himla roligt att bada i havet ...så var den pälsen förstörd!:-)

Nikki fyllde 13 år den 11 mars 2004 och hörseln var inte lika bra som i yngre dagar, men humöret var det inget fel på! Lika glad och påhittig som vanligt...fast det gick lite långsammare.:-)) Hon fick lugna skogspromenader den sista tiden, tillsammans med husse och bästisen Ronja och det tyckte hon väldigt mycket om. Nikki var alltid glad och mycket social.

Idag den 9 december 2004 fick Nikki somna in för alltid. Hon blev 13 år och nio månader sånär som på 2 dagar. Nikki var en mycket glad och rolig hund som har gett oss många glada skratt. Nikki har levt ett aktivt liv fram till livets slut, hon har tävlats i både lydnad och bruks i sin ungdom, hon har varit en suverän valpfostrare även om hon aldrig fick några egna valpar, så har hon fostrat de valpar som funnits i huset, och det har hon gjort väldigt bra.

Nikki var en mycket speciell hund och vi kommer att sakna henne oerhört mycket och minnas henne med stor värme.  Hon var en stor personlighet med sina speciella egenheter som lockade till många skratt.

Sov gott lilla Nikki-dockan, tack för allt du gav oss.